Hangfürdő a Spirit Központban

Stresszes vagy? Nem találod a helyed? Úgy érzed, nem tudsz kikapcsolódni a hétköznapok taposómalmából?

Ajánlok neked egy rendkívüli lehetőséget, ahol kellemes, támogató környezetben megtapasztalhatod a tibeti hangtálak rezgéseit, harmonizáló hatását.

Hangfürdőre invitállak, ahol a tibeti hangtálakon kívül még más egzotikus hangszerek, csengettyűk és gong is segíti, hogy részt vehess egy csodás, feltöltő utazáson. Nincs más dolgod, csak eljönni kényelmes ruhában, lefeküdni és átadni magad a rezgéseknek, az élménynek. Ráadásul mindezt a só gyógyító hatásával is kiegészítjük, hiszen a sószobában tartjuk a hangfürdőt. A hangfürdő hossza 60 perc, de garantálom, hogy nem fogod észrevenni, hogy eltelt csaknem egy óra!

Hogyan működik mindez?

A rezgések segítenek megnyílni, segítenek ellazulni. Kikapcsolhat az agy, egy mélyebb tudatállapotba érkezhetsz. A hangok hullámai és a rezgések összehangolnak, harmonizálnak. Fontos, hogy fogyassz sok folyadékot a hangfürdő előtt. A hangok átmossák a testedet, ellazulsz, feltöltődsz. Beindul az öngyógyító mechanizmus. Feljöhetnek régi élmények, elfojtott érzések felszínre kerülhetnek. Megszabadulhatsz szorongásoktól, egyensúlyba kerülsz önmagaddal. Energikusabb leszel, beindul az energiaáramlás a testedben, segíti az elakadások feloldását. Kipihentnek érzed magad, harmóniába kerülsz önmagaddal.

A hangterápiát már több ezer évvel ezelőtt is alkalmazták Tibetben és Nepálban.

Tapasztald meg!( Kismamák az első trimeszterben nem látogathatják, illetve pacemakerrrel élők sem!)

Várlak havonta egy alkalommal  a Spirit Központban Budapesten! Időpontok az eseménynaptárban.

Hozzájárulás: 3000 Ft

Mivel a férőhelyek korlátozottak, előzetes telefonos bejelentkezés szükséges a 70/7766969-es számon.

                                                                                                                           Egervári Lilla Peter Hess hangmasszőr